PP+ Academy

Kurs hele året

Har du lyst til å kickstarte padelnivået ditt? Vil du unngå å legge deg til mange uvaner? Da bør du melde deg på en av våre kurs.

Vår filosofi er å tilby tilpasset padeltrening for alle. Ung eller gammel, nybegynnere eller elite, uavhengig av alder og nåværende nivå. Vi tilbyr et utviklende treningsmiljø for alle.

Vi tilpasser treningen til ditt ferdighetsnivå. Nye kurs starter både høst, vår, vinter og sommer. Vi legger ut alle kurs på Matchi - så sjekk ut våre kurs her:

Oversikt over kurs


Finner du ikke kurs, kan det være fullbooket. Kontakt oss på spille@pppluss.no for mer informasjon. Ønsker dere å å ha kurs og er 3-4 personer, setter vi opp egne kurs.

Mix-Matchplay - Alle nivåer

Meld deg på her

I mix matchplay så trekker vi hvilken bane vi starter på, også spiller vi vinnerbane. Hver gang man rykker opp eller ned en bane, så går partneren din og du på hver deres side av nettet, slik at man hele tiden får spille med noen nye. Dette er veldig sosialt og passer for alle nivåer. Her kan man gjerne hjelpe de som er litt ferskere, slik at de tar noen steg. Dette bygger vi miljø av :)

Matchplay

Meld deg på her

Denne aktiviteten spilles som vinnerbane. Her spiller du med samme makker under hele aktiviteten, enten har man avtalt på forhånd hvem man skal spille med, eller så finner man en som ikke har noen partner, da dere kommer til aktiviteten. I utgangspunktet er det 12 plasser, men dette økes evt til både 16, 20 eller 24, ettersom folk melder seg på/samt at det finnes ledige baner.

Mexicano – Utvalgte fredag, lørdag eller søndager

Meld deg på her

Mexicano er en veldig morsom spilleform. Man spiller om 24 poeng, og etter første kamp så er det tabellen som avgjør hvem som havner på hvilke baner. Dette er en kombinasjon av vinnerbane og americano. Altså helt perfekt for absolutt alle!

Americano - stort sett enten hver lørdag eller søndag - Alle nivåer

Meld deg på her

Denne aktiviteten spilles som vinnerbane. Her spiller du med samme makker under hele aktiviteten, enten har man avtalt på forhånd hvem man skal spille med, eller så finner man en som ikke har noen partner, da dere kommer til aktiviteten. I utgangspunktet er det 12 plasser, men dette økes evt til både 16, 20 eller 24, ettersom folk melder seg på/samt at det finnes ledige baner.Nivå skala


Vi starter med en liten forklaring om hvordan man skal tenke rundt dette med de ulike nivåene. Du starter på 1 og leser, har du alt som står der så går du videre til 2, så leser du der, og har du alt der også så går du videre til 3, osv osv.

Eks: Mange liker å starte på toppen altså 10 for å se hva som står der. Hvis vi tar utgangspunkt i nr.8 så står det bla der at man er med på det som er av turneringer nasjonalt og fortsatt hører hjemme i B-klassen. Dette kan jo gjelde ganske mange. Men ser man til nivå 6 at det står at vi har problemer med å avgjøre poengene og det er et faktum, så er man faktisk bare på nivå 5. Man skal altså tenke at en skal inneha alle moment på et nivå, før man går til neste osv.

1 - Nybegynner: Har knapt spilt og holder på å lære seg det grunnleggende med padel
2 - Nybegynner pluss: Kjenner til det grunnleggende med padel, men sliter fortsatt med grunnslag og spretten fra glassene.
3 - Nybegynner avansert: Spilt en del ganger og kan det grunnleggende. Det begynner å bli noen ballvekslinger, men føler seg fortsatt tryggest med å stå bak
4 - Middels minus: Har spilt regelmessig. Får nå ballen for det meste over nettet, og har begynt å bevege seg frem på nettet. Fortsatt ikke komfortabel med glasset.
5 - Middels: Begynner å bli ganske rutinert. Har ikke noe problemer med å komme seg frem på nett. Mangler fortsatt en del på både det tekniske og taktiske plan. Har skjønt at lobben er padelen sitt viktigste slag.
6 - Middels pluss: Ballvekslingene begynner å bli lange. Upressede feil blir færre, men har fortsatt problemer med å avgjøre poengene. Liker seg fortsatt best sammen med kompisene og kanskje et lokalt ligaspill.
7 - Middels avansert: Gjør fortsatt en del upressede feil, men har begynt å bygge opp poengene bedre. Som lag klarer vi nå å avgjøre poeng uten at motstanderne gjør feil. Har kanskje også begynt å spille større turneringer, samt begynt med litt trening.
8 - Avansert minus: Er med på det som er av turneringer nasjonalt, har fortsatt et stykke opp til de beste, og hører kanskje fortsatt hjemme i B-klassen. Er trygg bak ved glasset, og får over det meste som er av baller.
9 - Avansert: Har begynt å trene fast enten med trener eller sammen med andre, Begynner å bli god taktisk og kan bygge opp poengene godt i angrep, samtidig som man er trygg bak ved glasset. Du er god nok til A-klassen, og er i toppen av B-klassen.
10 - Avansert pluss: Du tilhører de beste i landet, og spiller alltid i A-klassen.

Se siden "Ligaspill" for mer informasjon

Ligaspill - Alle nivåer

Her kan du ta med din makker og møte andre på ditt nivå. Det vil si du jobber deg oppover i ligaen om du vinner kamper. Ligaspill foregår på søndager (mix), mandager (herrer) og søndager (damer). Se våre sider om ligaspill for mer informasjon.

Det skjer alltid noe hos PP+... vi digger det!