Protimer-Kurs

Nacho Gomez var en av Spanias beste unge spillere under 19år. Han har nå tatt steget opp og spiller i store internasjonale turneringer. Han har også hovedansvar for kurs og protimer. Har lang erfaring med kurs for både nybegynnere, barn, voksne og elitespillere.

Daglig leder

Henrik Jarl er en av Norges bedre padelspillere, men er også Daglig leder for PP+. Han har full oversikt over alt som foregår på PP+ og har du noen spørsmål, er det rett mann å gå til. Han holder kurs, men også protimer.

PT Gym

Tore Ngyen har en utdannelse som både PT og kostholdsveileder fra AFPT, og spesialiserer seg innenfor eksplosivitet, kondisjon og styrke. Ønsker du å investere i en god helse og livskvalitet, nå fysiske mål, eller generelt nygjerrig på hva og hvorfor man trenger en PT?

Kurs-Protimer

Adrian Gravfort kommer fra en padelfamilie og er en av Norges mest lovende unge spillere, som ble Norges Mester i 2021 klasse U16. Adrian spiller også mange av landets turneringer og jobber også i vår Proshop.

Har erfaring med både barnekurs og voksenkurs. Tar også protimer.

Kurs-Protimer

Sander Gravfort er for tiden studen i Bergen, men vil med jevne mellomrom besøke oss. Har i lengre tid vært en av Norges beste spillere og har fulle ordrebøker der han nå jobber hos PDL.

Arbeidet med klubben gjør er viktig... vi er veldig fornøyde!!