Protimer-Kurs

Vi har protimer for nybegynnere til viderekommnede spillere. Våre trenere har mange års erfaring og kan gi deg grunnlegende spillforståelse til avansert teknisk trening. N

Sportslig leder

Henrik Jarl er en av Norges bedre padelspillere, men er også Daglig leder for PP+. Han har full oversikt over alt som foregår på PP+ og har du noen spørsmål, er det rett mann å gå til. Han holder kurs, men også protimer.

PT Gym

Tore Ngyen har en utdannelse som både PT og kostholdsveileder fra AFPT, og spesialiserer seg innenfor eksplosivitet, kondisjon og styrke. Ønsker du å investere i en god helse og livskvalitet, nå fysiske mål, eller generelt nygjerrig på hva og hvorfor man trenger en PT?

Kurs-Protimer

Adrian Gravfort kommer fra en padelfamilie og er en av Norges mest lovende unge spillere, som ble Norges Mester i 2021 klasse U16. Adrian spiller også mange av landets turneringer og jobber også i vår Proshop.

Har erfaring med både barnekurs og voksenkurs. Tar også protimer.

Kurs-Protimer

Sander Gravfort er for tiden leder for et Padelsenter i Bergen, men vil med jevne mellomrom besøke oss. Har i lengre tid vært en av Norges beste spillere og har fulle ordrebøker der han nå jobber.

Arbeidet med klubben gjør er viktig... vi er veldig fornøyde!!