Dette er noe for alle!

Norges største liga

Ligaspill - En av Norges største ligaer med over 100 lag fordelt på 3 ligaer. - Herrer 64 lag (også lov for damer) - Damer 14 lag - Mix 24 lag

I herreligaen har vi 8 lag i hver divisjon fordelt på 8 divisjoner.

I mix ligaen har vi i dag 6 lag i hver divisjon fordelt på 4 divisjoner(dette endres til neste runde, da vi går ned til 4 lag i hver divisjon). Dette for å jevne ut divisjonene enda mere, samt ha en litt kortere inngang, da vi kun trenger 4 nye lag for å skape en ny divisjon.

I dameligaen har vi i dag 14 lag, hvor det er 5 lag i Eliteserien, og 4 lag i de to divisjonene under. Så fort vi er oppe i 16 lag, så blir det 4 lag i hver divisjon.

Hvordan spilles ligaspill?

I alle ligaer spilles det hovedsaklig 1 kamp hver uke til alle har møtt alle en gang, før det er opphold uken etter, for så å starte opp ny sesong uten etter der igjen.

Man spiller best av 3 set, med vanlig deuce på 40-40. Kamptiden er på 90min, så skulle man få dårlig tid, så kan man på stillingen 1-1 spille et supertiebreak. Blir man ferdig før tiden er ute, så kan man selvfølgelig spille tiden ut som man har betalt for.

Pris for å spille i ligaen er prisen du som person betaler for å spille 1,5t x antall kamper det er i en sesong. Har du ikke medlemskap hos Moss Padel så vil det koste 173kr pr kamp.

Start med å registre deg som bruker, før du melder deg på.

Registrer bruker

Hvem liga vil du melde deg på?

Velg > Herreligaen

Velg > Dameligaen

Velg > Mixligaen

Vi kan anbefale ligaspill... er du med?