Tren og spill hele vinteren
med de nyeste simulatorene

Vi har 4 Trackman Virtual Golf simulatorer tilgjengelig for alle på PP Pluss Avd. Vålerveien (180). For oss er kun det beste godt nok når det kommer til utstyr vi bruker, og på våre simulatorer bruker vi Trackman, som er markedets råeste slagmonitor, slik at du en realistisk opplevelse sammen med rå grafikk og over 100 baner! Du kan bl.a spille Pebble Beach, Spyglass Hill, St. Andrews Links m.flere.

En runde med 2-3 personer tar ca 2 timer. Du kan også bruke simulatoren til trening på range eller en mengde andre tilrettelagde og morsomme spill. Book bane og tid på Matchi, møt opp og velg din bane, treningsøkt eller spill en turnering med dine venner. Alt er tilrettelagt for en fantastisk golfopplevelse uten å tenke på vær og vind.

TrackMans simulatorgolfløsninger gir en opplevelse som omdefinerer hva som er mulig å oppnå i et simulatormiljø. Hver treningsøkt, hvert hull du spiller, alle morsomme turneringer du har med vennene dine – alt er tro mot den virkelige følelsen av spillet. Verdensberømte baner vises i ganske enkelt fantastiske detaljer. Spillingen er utrolig jevn, alle klubb- og balldataene dine vises med feil og nøyaktighet. Så hvis du tror du vet hva simulatorgolf kan gjøre, tenk igjen. It’s not like the game… it is the game.

Uten sidestykke på funksjonalitet

Alle funksjonene i Virtual Golf 2 muliggjør en jevn og hyggelig golfsesjon. Uansett om du er en bedrift eller en privat spiller som er interessert i å spille ditt eget spill, trene eller spille turneringer med vennene dine, kan du være trygg på at Virtual Golf 2 vil holde deg nærmest spillet ditt.

En global golfopplevelse i Virtual Golf 2 fra TrackMan, som lar deg spille noen av verdens mest berømte baner, inkludert Royal Portrush, Innisbrook, Muirfield Village, Albany, PGA National og de fire legendariske St. Andrews Links-banene. Nye kurs blir stadig lagt til i biblioteket

Hva koster det?

Pris pr time kr 350,-

Kjøp rabattkort i Matchi Klippekort hverdag dagtid ( 06:00 – 16:00)
5 timer – Kr 1400,-
Klippekort alle dager
10 timer – Kr 3000,-
20 timer – Kr 5750,-

Bedriftsavtaler eller faste tider?

Vi tilbyr mulighet for abbonement på faste tider hver uke og bedriftsavtaler. Kontakt Send Epost til Henrik
Evt kom innom oss i Proshop i Værftsgata 21