PERSONALEVENTS: TEAM BUILDINGS, KICK OFFS, FESTER…

Det er få ting som bringer folk nærmere enn felles opplevelser og en skikkelig padelturnering er mildt sagt noe som ikke vil gå upåaktet hen rundt lunsjbordet!

Vi i PP+ hjelper deg derfor mer enn gjerne med å lage den perfekte kick off, teambuilding eller afterwork med padel. Dette inkluderer også muligheten til å bestille møte- og konferanserom for å kunne kombinere nytte med moro – sammen!

Teambuilding i Malaga

Vi samarbeider med Torremuelle Racket Center som har de nyeste og beste banene på Costa Del Sol.

Vi arrangerer årlige turer, fra onsdag til søndag, hvor vi rekker 4 treningsøkter med spanske trenere, 4 kamper på kveldene mot lokale spillere. Vi har egen teoritimer, hvor vi går igjennom taktikk og tenkte utfordringer.

Er dette noe for deg? Kontakt oss i Proshop for mer informasjon

Se Torremuelle Racket Center

Vi foreslår

Intro med Americano

En padeløkt med instruktør, der vi først har et mini-kurs på ca.15.min før dere begynner å spille. Hvis ikke annet er avtalt, så kjører vi det som heter Americano, en veldig sosial og morsom spilleform som passer for alle. Her får du muligheten til å spille med og mot alle, noe som gjør dette til den perfekte teambuilding aktiviteten. Du samler poeng i hver kamp inn i en individuell tabell, hvor det tilslutt kåres en vinner. Vi avslutter seansen med en premieutdeling.

Dette er en fin måte å bli introdusert for padel og alle vil føle mestring Vi kan også skreddersy akkurat det dere måtte ønske, så ta gjerne kontakt på henrik@pppluss.no for tilbud og pris.

INTERESSERT I Å BESTILLE ET PADEL-EVENT? KONTAKT VÅR EVENTSLEDER!