PT GYM eller Padel - eller begge deler

Nå nye mål....

Dessverre er det sjelden enkelt.....

Vi har alle ulike forutsetninger og mål for vår trening. I dag finnes det et utall av treningsprogram, dietter, og kostholdsråd. Du ser dem overalt på ulike medier, og de prøver alle å overbevise deg om at dette er det som skal til for å få stram kropp, bygge muskler, eller gå ned i vekt.

Dessverre så er det sjeldent så enkelt, og ingen av disse program og råd er tilpasset deg og dine forutsetninger eller din fysikk.

Treningsopplegg og kosthold....

Med personlig trener kan du få både treningsopplegg og kosthold tilpasset deg – ingen andre! PP+ sine personlige trenere har høy fagkompetanse, både innenfor den fysiske treningsdelen, men også innen kosthold og ernæring. Dette henger tett sammen, og er en del av vårt program for personlig veiledning.

For å kunne gi deg rett veiledning og videre trening, starter vi alltid med en samtale rundt deg som person. Vi vil finne ut hva dine forutsetninger er, din motivasjon, og hva du ønsker. Deretter kan vi sette sammen et program og treningsopplegg som er formet for deg – ingen andre!

Trenger du motivasjon......

Har du lyst til å nå nye mål, forbedre din fysikk, eller trenger motivasjon for å komme i gang?

Da skal du ta en prat med våre personlige trenere, slik at dere sammen kan få en felles forståelse av dine mål, og tilpasse et eget trenings og kostholdsprogram skreddersydd for deg – personlig!

Hva kan våre personlige trenere hjelpe deg med?

Det er mange ulike grunner til å ha en personlig trener, det er ikke kun motivasjon og heiarop. Vi hos PP+ er opptatt av at du skal se og føle resultater, samt at vi har en felles forståelse av hva det faktisk er du ønsker oppnå.

Målrettet trening er for deg som ønsker et spesifikt treningsprogram og kosthold mot målt resultat. Dette er ofte basert på vekttrening og økt muskelmasse. Ønsker du bygge en større fysikk, justere BMI, eller vektlegge definerte muskelgrupper, er det helt avgjørende at dette gjøres riktig, og i rett sammensetning med kosthold.

Vektreduksjon i hovedsak er basert på endring av kosthold. Dette kan alene være vanskelig å oppnå, så fokus hos oss er veiledning om diett i kombinasjon med et aktivt treningsprogram som gir deg motivasjon til en mer aktiv livsstil og synlige resultater. Vi hjelper deg med et målrettet program slik at du får justert din vekt riktig, får strammet opp din muskulatur, samt får et motiverende fokus på ditt kosthold.

Trenger du hjelp til å få mer energi og overskudd? Da kan en personlig trener være akkurat det du trenger for å få i gang både motivasjonen og energinivået. Det å ha en treningspartner kan være det lille ekstra som gir deg en ny start! Sammen ser vi på ditt utgangspunkt og livssituasjon, slik at vi kan finne et program som lar seg gjennomføre for deg. Kanskje du ønsker fokus på kondisjon, eller kanskje du ønsker et HIIT program for virkelig å kjenne pulsen slå – vi hjelper deg uansett mål.

Personlig trener hos PP+

Har du lyst til å nå nye mål, forbedre din fysikk, eller trenger motivasjon for å komme i gang? Da skal du ta en prat med Tore eller Ketil, slik at dere sammen kan få en felles forståelse av dine mål og ditt utgangspunkt. Så tilpasser de et eget treningsprogram og diett skreddersydd for deg – personlig!

Tore

Tore har en utdannelse som både PT og kostholdsveileder fra AFPT, og spesialiserer seg innenfor eksplosivitet, kondisjon og styrke. Ønsker du å investere i en god helse og livskvalitet, nå fysiske mål, eller generelt nygjerrig på hva og hvorfor man trenger en PT?

Ta kontakt med Tore for en uforpliktet samtale!

Send Epost til Tore
Evt kom innom oss i Proshop

Ketil

Ketil har spesialisert seg innenfor styrke og vekttrening, med utdypning innen kosthold og ernæring. Han kan gi deg forståelse For hvordan din muskulatur fungerer optimalt, og med hvilken trening og intensitet du skal benytte for å se resultater. Med et personlig program vil dere sammen jobbe mot dine mål, og du vil ha trygg veiledning og motivator under dine timer.

Har du spørsmål om PT, eller om dette passer deg? Ta kontakt for en uformell prat

Ketil Harvey
Send Epost til Ketil
Evt ring ham direkte på + 90700777

Ønsker du PRO timer?

Protimer på padelØnsker du mere informasjon, snakk med oss i Proshop eller kontakt oss på mail Send oss epost

PT timer

Slik gjør vi det

Veilednings time

En veilednings time kan være den smarteste investeringen du gir deg selv. Ønsker du bruke tid på et treningssenter så hvorfor ikke starte med profesjonell veiledning for å få de rette råd og tilpassinger som kan hjelpe deg få mye mer ut av din trening. En veilednings time er like aktuell for nybegynner som profesjonell utøver. Alle vil ha behov for veiledning uansett ståsted eller utgangspunkt. Vi tilpasser veiledningen ut fra ditt ståsted når du begynner hos oss. Timen bruker vi til å samtale om dine mål og muligheter ut fra din livssituasjon, og hvordan trene for å kunne oppnå disse. Vi går igjennom veiledning rundt kosthold og ernæring, og vi gjennomgår ulike treningsformer og program.

Enkelt time eller klippekort?

Det kan være ulike behov for å benytte en PT, så derfor kan du kjøpe enkelt timer eller du kan kjøpe et klippekort. Enkel time kan være for deg som er helt ny og ønsker en gjennomgang av treningsapparater, eller for godt trente som ønsker små justeringer og nye nivå. Klippekort gir deg en bedre oppfølging hvor vi over tid kan tilpasse din trening og kosthold. Du kan selvfølgelig dele opp dine timer slik du ønsker og etter behov, så snakk med oss så finner vi en løsning som passer best for deg og ditt behov.

25 minutter eller 50 minutter?

Det er mange ulike treningsformer og behov for PT. Noen vil ha tett oppfølging av et HIIT program (Høy Intensitets Intervall Trening) som tar ca 25 minutter, og andre ønsker å ha PT under ulike former for vekttrening for å få maks utbytte. Snakk med oss for å finne ut av hva som kan passe din form for trening.

PT gjorde at jeg fant ut av treningen... prøv!