Vi ønsker å høre fra deg

Ønsker du tilbud, mer informasjon, søker jobb eller bare har spørsmål om våre fasiliteter?

Sjekk også ut FAQ, kanskje du raskt finner svaret ditt der eller så sender du oss bare en melding her:

Padel & Performance +

PP+ (tidl.Moss Padel) byttet navn i 2022, da PP+ står for Padel & Performance (+ for andre aktiviteter). Det er ikke lenger "bare" padel, men også et fullblods treningssenter for den som kanskje bare ønsker å trene med vekter og kondisjon.

PP+ holder til i gamle Moss Mekaniske, et historisk bygg, som i alle år gikk under navnet "Mekken". Dette ble senere en del av Moss Verft.

Moss verft ble lagt ned i 1986 etter over 100 års eksistens som storverft, og fire etterkrigstiårs voldsom ekspansjon som et av landets ledende verft. Høsten 1986 var ordrebøkene tomme også i Moss, og 700 arbeidere ble permittert.

Da er vi stolte over å kunne si at PP+ har 7 padelbaner av internasjonal standard + 1 single. Vi har 11 meter under taket. PP+ er også et Hammer Strengt Trainingcenter, med det beste og nyeste av styrke og frivekter, samt kardio og styrkeapparater fra Life Fitness. Vi huser også Moss Klatresenter, lounge for seminarer og bordtennisbord.

Det finnes dame og herre garderobe med dusjer og låsbare oppbevaringsskap, egen proshop med mulighet for å leie eller kjøpe utstyr, samt vendigmaskiner som er døgnåpne, med muligheter for leie av racketer og kjøp av baller, samt drikke og energibarer. Moss Padelklubb har også sine lokaler hos oss. ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Vi koser oss alltid hos PP+.... ta en tur du også!