Padel passer det for meg?

"Padel – Sporten for Alle! Har du spørsmål eller nysgjerrig på å prøve? Kom innom oss på Jeløya i våre åpningstider (se Om oss). Vårt vennlige team står klar til å hjelpe deg, uansett erfaring eller ferdighetsnivå. Bli en del av padelfellesskapet på Jeløya – vi gleder oss til å se deg!"

Hvem spiller padel? Vi har ungdom, vi har flere fra MS Forbundet, pensjonister, turnusarbeidere, blålysgruppa, vi har barnekurs, damekvelder, bedriftslag og ungdomskvelder, samt en levende padelklubb.

Mange spørsmål om sporten vår

Vi har derfor laget en FAQ som vi skal oppdatere etter beste evne, der vi håper du også får svar på alle spørsmål du måtte ha om våre tjenester.
Alle henvendelser gjøres enten på telefon i Proshop åpningstid eller Send en Mail til spille@pppluss.no, så svarer vi deg innen 24 timer (på hverdager)

Les mer om oss
Booking Utstyr Ligaspill Er jeg god nok Prøve utstyr Turneringer Hva koster det Moss Padelklubb Hva er medlemsskapsregler Kurs Golf Riktig pris Åpningstider Prøve time Glemt noe

Hvordan booker jeg bane?

Vi bruker www.matchi.se som er en bookingsoftware. Den kan du enten gå direkte til her Booking

Du kan også laste ned en app og lage deg en konto der - Matchi

Hvordan kommer jeg meg inn?

Du må booke en bane i Matchi, deretter får du tilsendt en kode per sms, som du bruker til å komme deg inn. I åpningstiden til Proshop er det åpent inn til Padelhallen.

Gym er stengt

Du må henvende deg i Proshop inne i padelhallen i åpningstid for å få en kodebrikke som gir deg tilgang. Den kan kjøpes for 500 kroner, men følger med når du melder deg inn.

Lyser er ikke på

Om ingen spiller før deg, så vil lyset slå seg automatisk på 5min før start og slukke automatisk 5min etter tiden er ute. Er det hast eller feil oppstår, kan du kontakte servicetlf på 47807777 ellers skal alle henvendelser gjøres til spille@pppluss.no

Når får jeg tilbake penger?

Når du har avbestilt innen "deadline" vil hele din betaling bli refundert etter 3-7 virkedager. Om du avbestiller etter fristen vil det ikke refunderes noe.

Finner ikke klippekort

Er de oppbrukt? Har du logget deg inn med riktig konto (altfor mange har 2-3 kontoer)?

Får ikke booket med klippekort

Noen klippekort gjelder kun lørdager, noen gjelder kun for 60minutter. Du får også kun booket en sesjon dvs selv om du har 2 klipp igjen på 90min og prøver å bestille 3 timer? Det går ikke… det må booke 2 ganger som separate bookinger.

Forskjellige navn på banene?

De ulike banene er sponset av ulike firmaer derav ulike navn. Det er også forskjell på dobbeltbane og singelbane. Singelbanen er beregnet for trening og passer for 2 personer. En mot en.... Den er 18x6m vs standard størrelsen 20x10m

Har sagt opp abonnement?

Får du fortsatt faktura? Det kan være at dette ikke er registrert (vi retter opp i dette så for vi blir varslet). Husk også at det er 1 måneds oppsigelsesfrist... så sier man opp feks 7.mars, får man også faktura for påfølgende måned april.

Trenger man å være medlem for å spille?

Nei, man trenger ikke være medlem, men er du medlem av Moss Padelklubb (egen side på Matchi.se) får du rabatter som klubben har fremforhandlet med PP+

Hvordan leier jeg racket?

Vi har en utleiemaskin på plass. Her må man laste ned en app som heter Lova og registrere seg. Så kan man enkelt åpne appen og trykke på shop, scanne en QR-kode også vil døren åpne seg. Der er det mulig å leie racketer samt kjøpe baller

Hvor får jeg kjøpt racket og utstyr?

Vi har egen proshop hos oss med det du trenger av utstyr, så bare ta turen innom i våre bemannede åpningstider

Hvor ofte burde jeg skifte grep?

Dette er helt individuelt, men et tips kan være å bruke hvite grep, så når det begynner å bli grått/svart på enkelte steder så kan det være en idè å skifte.

Feil belastet på leie i skap

Det kan skje at det oppstår feil. Da kontakter man support@matchi.se. Send helst et printscreen, men i alle fall klokkeslett og dato for når hendelsen inntraff. Husk opplys om fult navn / kundenr

Hvordan melder jeg meg på?

Det gjør du enklest ved å sende en mail til ligaspill@mosspadel.no. Det kan ta noen dager før du får svar, så ha litt tålmodighet.

Hvordan fungerer ligaspill?

Du må ha med deg en partner, og du starter i nederste divisjon og jobber deg oppopver. Dvs vinner du ligaen er du garantert opprykk.

Det starter en ny runde hver 6.uke og da kan du bli med. Vi tar ikke inn nye lag midt i en runde.

Du spillere kampene til faste oppsatte tider, somd du vil få tildelt uken før runden begynner. Du kan bytte tider internt om det ikke passer akkurat den dagen/timen.

Hvem skal jeg kontakte

Alle henvendelser rundt ligaspill gjøres til ligaspill@mosspadel.no. Forvent svar ila 48 timer

Hvordan finner jeg ut av hvem nivå jeg er på?

De fleste bruker en nivåskala og om man bruker denne her, vil du rask finne spillere på ditt nivå når du søker etter dem:

PADEL NIVÅRANGERING NIVÅ 1 – STARTER Har aldri holdt i en padelracket.

NIVÅ 2 – NYBEGYNNER I ferd med å lære det grunnleggende i padel.

NIVÅ 3 – AVANSERT NYBEGYNNER Har kjennskap til det grunnleggende i padel, men er fortsatt usikker på grunnlagene og har utfordringer med sprett i veggene.

NIVÅ 4 – FRITIDS- / MOSJONSSPILLER Spilt en stund og kjenner godt til de ulike grunnslagene. Du kan øke tempoet i spillet. Du begynner å få kontroll på veggene, men spiller ikke konsekvent og gjør upressede feil.

NIVÅ 5 – GJENNOMSNITTLIG Har spilt et par år, og selv om man ikke er noe supertalent, får man stort sett ballen over nettet med rimelig kraft. Serven kan fortsatt variere og upressede feil skjer flere ganger i løpet av match.

NIVÅ 6 – AVANSERT GJENNOMSNITTSSPILLER Samme som nivå 5, men bedre avanserte slag som smash, bandeja, vibora. Spiller også med mer kontroll og evner å variere tempoet i matchen.

NIVÅ 7 – ERFAREN Kan forvare og vende spillet mot motstanderen. Kan opprettholdes trykket og presset mot motstanderen med tyngre volleys, og evner å bygge opp poenget og slå vinnerslag. Foruten rene kamper har du begynt å gjøre spesifikke padeløvelser for å øke nivået.

NIVÅ 8 – AVANSERT ERFAREN Du behersker de taktiske og tekniske delene i spillet. Du kan lese spillet og anvende ulike taktiske elementer avhengig av motstanderen. Du er blant de beste spillerne i din klubb og spiller og trener målrettet og regelmessig.

NIVÅ 9 – EKSPERT Du tilhører de absolutt beste og behersker spillet på høyeste nivå nasjonalt. Du spiller nasjonale turneringer med gode resultater og rangerer høyt på den nasjonale rankingen. Du vurderer / spiller internasjonale turneringer og kan kvalifisere til SPT 1.

NIVÅ 10 – PRO Du spiller som Gemma Triay, Ale Galan, Paquito Navarro eller noen fra WPT i sin storhetstid – bare bedre.

Er jeg god nok?

Alle aktiviteter er beskrevet og står det ikke noe spesielt om hvem nivå det gjelder, passer det for alle. Vi anbefaler dog at du har spilt et par ganger og kan reglene.

De aktivitetene som er for viderekommende står det ofte hvem nivå som anbefales.

Jeg er pensjonist passer det?

Padel spilles av så og si alle, fra rullestolbrukere til de med andre bevegelsesutfordringer og i alle aldre. Padel er en sport som er lett å lære og gir stor mestringsfølelse. Du velger selv hva du gjør det til... du kan nesten stå stille å slå eller gjøre akrobatiske bevegelser.

Hvor kan jeg få testet ulike racketer?

I våres proshop har vi mange demoracketer, som man kan få teste gratis. Bare å komme innom!

Hvor melder jeg meg på til turneringer?

Vi arrangerer våre egne turneringer i en app som heter Padel Manager, mens det brukes også Rankedin og Tournament Software. Det beste er å følge med på våre Facebooksider og melde deg inn i gruppen pp+.

Små turneringer/aktiviteter finner du i matchi under aktiviteter.

Du finner også egen terminliste på hjemmesiden vår, samt henvender du deg i Proshop kan de også bistå deg.

Hva koster det å spille padel?

Vi har mange ulike priser. Prisene står til enhver tid i Matchi. Utgangspunktet er 440 per time for padel på double og 300 på singlebane. Vi har egne priser på aktiviteter, happy hour på fredager, ungdomspriser og priser for seniorer på dagtid.

Du kan også bli medlem i Moss Padelklubb (ref les egen fane "Moss Padelklubb") og få en rekke veldig gode fordeler.

PP+ har for de som spiller mye et "Spill padel og tren så mye du vil på GYM" abonnement til kr. 2149 per mnd. Det kan du tegne på forsiden av pppluss.no "registrer deg"

Vi er bedrift, får vi rabatter?

Som bedrift kan man lage egne avtaler eller kjøpe klippekort som er tilgjengelig på Matchi.se under PP+. Det må minimum tegnes avtale for 20 forhåndsbestilte bookinger for å få rabatter som bedrift.

Får vi bedre pris på dagen?

Det er ulike priser avhengig av når du spiller, hvor mange ganger du forhåndsbooker på en gang, hvem dager osv. Send oss en mail på spille@pppluss.no for et tilbud.

Hvem er Moss Padelklubb

Moss Padelklubb er en idrettsforening drevet på frivillig basis og ligger under Norges Tennis og Padelforbund. De har sine lokaler hos PP+.

Hvorfor bør jeg være medlem av Moss Padelklubb.

Det er en rekke fordeler hos PP+, men det gir deg også rett til å spille sanksjonerte turneringer, du er forsikret under spill, du får tilbud om å være med på klubbaktiviteter.

Det koster per desember 23 kr. 690 i året å være medlem.

Hvor melde seg inn?

Det gjør du i Matchi, så der må du åpne en konto (koster ikke noe) Gå til matchi.se.

Når det gjort, søker du opp Moss Padelklubb, og da finner du registrering.

Hva slags vilkår gjelder for et medlemsskap i PP+?

Vilkår for medlemsskap PP+ 1. Medlemmer må kjenne til vilkårene i denne avtalen med Padelbaner As, og skal gjøre seg kjent med reglement for senteret. Reglement henger godt synlig i lokalet.

2. Medlemskapet varer i 12 måneder, er personlig og kan ikke overdras.

3. Mindreårige kan bli medlemmer hvis foreldrene inngår avtalen for dem.

4. Medlemsavgift betales på forskudd hver måned etter prislisten vår.

5. Medlemsbrikken (døråpner)er personlig og kan ikke lånes ut. Meld fra ved tap eller misbruk. Ny brikke må betales for til enhver tid gjeldene prisliste.

6. Medlemmer må informere om endringer som påvirker medlemskapet. Vi bruker elektronisk kommunikasjon for informasjon og markedsføring.

7. Medlemmer samtykker til at vi lagrer personopplysningene deres.

8. Medlemskapet kan sies opp etter bindingsperioden med tre måneders varsel.

9. Avtale kan avsluttes innen 14 dager etter inngåelse, ved spesielle omstendigheter med legeattest, eller ved flytting over 6 mil unna.

10. PP+ forbeholder oss retten til å si opp denne avtalen, endre priser og vilkår uten forvarsel etter avtalens bindingstid, basert på bedriftens behov og markedsforhold, samt stenge deler av anlegget midlertidig for vedlikehold og til aktiviteter uten videre begrunnelse.

11. PP+ forbeholder seg retten til å si opp denne avtalen etter eget skjønn og uten forpliktelse til å gi noen begrunnelse. Oppsigelse av avtalen vil være effektiv umiddelbart etter skriftlig varsel er gitt til medlemmet, enten personlig, via e-post eller post. Medlemmet skal ikke ha rett til noen form for kompensasjon eller refusjon som følge av slik oppsigelse.

12. Personlige eiendeler oppbevares på egen risiko. Vi er ikke ansvarlige for hindringer utenfor vår kontroll (skap kan leies)

13. Tvister skal løses i minnelighet, ellers bringes foran domstolen. Vi har nulltoleranse for doping.

Når begynner kurs?

Alle kurs blir til enhver tid lagt ut på Matchi... se link under fanen "Våre aktiviteter"

Vi er en gruppe som vil ha opplæring / kurs?

Er dere en gruppe som ønsker å få satt opp et eget kurs, får vi til dette. Kontakt oss i Proshop, så legger vi opp et eget opplegg for deg / din gruppe

Jeg trenger opplæring nå

Vi anbefaler å ta noen timer med PT, slik at du raskt kan komme i gang med spillet og lære deg en del basic forståelse. Kontakt oss på spille@\pppluss.no eller i Proshop.

Hva koster kursene?

Alle priser er opplyst under hver kursmodul i Matchi.

Hvem kurs burde jeg melde meg på?

Det er ikke så lett å si før vi vet hva du har av racketerfaring. Kom gjerne en tur innom oss i Proshop for en prat om dette.

Kurs for bare damer?

Vi tilpasser gruppene og kan også legge opp til kursgrupper bare for damer. Er dere 3 eller flere lager vi en egen gruppe om dere ønsker dette.

Hvorfor bør jeg melde meg på kurs?

Mange skulle ønske de tok kurs langt tidligere. På den måten gjør du gjerne noen "syvmilssteg" og du unngår å starte med mange uvaner. Du lærer deg også raskt om etikette og hvordan få mer flyt i spillet. Du lærer deg også hvordan bli en bedre spillpartner og derfor også til mer glede for andre som du har lyst å spille sammen med. Anbefales alltid å ta et kurs!

Er der kurs for jr / barn

Vi holder kurs som går over 3 måneder 1 gang i uka. Ett for +10 år og ett for 13+. Det er kun 6 plasser Per kurs, men med nok interesserte, kan vi starte nye kurs. Påmelding skjer i Matchi eller så kan man melde interesse på våre hjemmesider https://www.pppluss.no/pages/vara-aktiviteter Vi kontakter deg om du melder interesse. Det blir startet kurs fort man er ytterligere 6 barn.

Hvordan booker jeg en golfsimulator

Vi bruker www.matchi.se som er en bookingsoftware. Den kan gå man gå direkte til her: Booking

Du kan også laste ned en app og lage deg en konto der - Matchi

Hvordan kommer jeg meg inn i bygget?

Du må booke en bane i Matchi, deretter får du tilsendt en kode per sms, som du bruker til å komme deg inn hoveddøren.

Simulator er ikke på?

Simulatoren skrur seg på 5 minutter før din tid, og av 5 minutter etter din tid er ferdig.

Bruker vi egne golfballer og utstyr?

Man bruker egne baller og køller. Dersom dere er en gruppe som ønsker å leie køller kan dere kontakte oss. Vi er en gruppe/bedrift/forening som ønsker å leie alle simulatorene en kveld, er det mulig? Selvsagt! Kontakt oss så hjelper vi deg og din gruppe med å lage et best mulig opplegg.

Har jeg fått riktig pris?

Når jeg skal finne ut om prisen stemmer må jeg trekke fra min rabatt på min andel av banens pris (1/4), feks har du 40% rabatt vil prisen om utgangspunktet er 440, så betaler du din del kr 110 (1/4) -40% = 66, derav totalpris 396 om ingen andre har rabatt. Du sjekker selv utregningen før du henvender deg til spille@pppluss.no om du mener prisen du har betalt er feil… dvs send oss din utregning om du mener du har betalt for mye (eller for lite:-))

Hva er min rabatt?

Vi har de som har spill så mye du vil (betaler ikke noe) og medlemmer av Moss PK som får 10% rabatt. De som har spill så mye du vil abonnement, har også noe som heter aktivitetsklipp, som de kan bruke til aktiviteter, derav betaler de ikke noe der heller.

Har ikke fått rabatt?

Sjekk alltid grundig utregning (se «har jeg fått riktig pris?»)Det kan også være at ditt medlemsskap i Moss Padelklubb ikke er betalt (da mister du din rabatt), samme om du har stopper avtalegiro eller at den har feilet (husk sjekk banken din). Split payment funksjonen i Matchi fungerer ikke når man har ulike rabatter. Her må en betale for alt og legge til spillere.

Får ikke rabatt?

Bruker man split payment i Matchi får man ikke rabatten. Her må en spiller betale alt, men husk legge til riktig epost på den spilleren som skal være med. NB!! Flere spillere har doble kontoer eller har brukt en jobb epost som ikke lengre er aktiv og ditto kan rabatten være inaktiv. Det kan også skyldes manglende betaling av abonnement / medlemstjenester.

Når er det folk på senteret?

I Proshop sine åpningstider er det alltid betjent i hallen. Åpningstider kan variere, men er stort sett hver eneste kveld fra 17-21, fredager 13:30-19:00, lørdager 10-13:00, søndager stengt.

Alltid åpent?

Når proshop ikke er åpen, må du ha en kode for å komme inn. Den får du via bookingsystemet Matchi, når du har booket en bane. Du kan spille 24/7 eller trene på GYM (der får du egen brikke)

Egen brikke

Når du har et medlemsskap i PP+ kan du også kjøpe en brikke som gir deg aksess døgnet rundt.

Kan jeg få prøvetime

Vi har ikke prøvetimer, men du kan tegne et abonnement og starte treningen. Ønsker du ikke å trene, har du 14 dager på deg til å heve avtalen. Det betyr at det koster deg ingen ting før det er gått 14 dager.

Når kan jeg begynne

Du kan tegne medlemsskap i åpningstid eller på nett. Ønsker du kun å prøve ut, må du henvende deg i Proshop åpningstid, så åpner de døren for deg evt. får du en dørbrikke (husk om du ikke leverer den tilbake må du betale 500 kroner).

Jeg har glemt noe?

Alt i hallen blir stort sett ryddet hver kveld. Det som blir funnet legges igjenglemt kurven. Verdigjenstander som klokker og smykker, blir oppbevart i Proshop om det blir funnet noe.

Når det ikke ligger i kurven

Vi samler alt i sekker på lager i ca 3 måneder før det blir gitt til Fretex eller lignende organisasjoner.

Videoovervåket

Kostbare gjenstander som ikke blir funnet, kan vi kanskje gjenfinne via kamerasøk. Dette kan ta tid, så vær sikker på at det har blitt borte hos oss. Opptak blir slettet etter 14 dager.

Hvem snakker jeg med?

Henvend dere alltid i Proshop åpningstider.

Bare nytt utstyr....

Et topp moderne senter på Jeløya, med det nyeste innenfor treningstilbud og utstyr. Vi har de nyeste apparater fra verdenslederen Life Fitness og Hammer Strenght, som gir deg alt du trenger for å trene kondisjon / kardio og styrke.

Ønsker du å spille padel, har vi hele 7 innendørsbaner med opp til 11m under taket, samt 1 singlebane.

Sjekk også ut Moss Klatresenter du finner i samme lokaler.

Sjekk ut våre medlemskap