NCC på padelkurs

Ønsker du et tilbud på intensivkurs for deg og dine venner, eller regelmessig trening for din bedrift?

Hvorfor vokser padelsporten?

Padel vokser fordi det er enkelt, sosialt og passer for alle ferdighetsnivåer, noe som gjør det ideelt for bl.a.bedriftsidrett, samt en voksende gruppe eldre.

Spillet fremmer teambygging og nettverksbygging i en uformell setting. Dens tilgjengelighet og korte spilletid passer perfekt inn i travle arbeidsdager, og bidrar til økt fysisk aktivitet og samhold på arbeidsplassen.

Spillets morsomme, dynamiske natur og lavere risiko for skader tiltrekker stadig nye spillere.

Klubbkvelder

På PP+ finner du også Moss Padelklubb, som har et veldig godt klubbmiljø, bestående av over 200 medlemmer. Bli medlem av Moss Padelklubb, som med sitt inkluderende miljø, fremmer både fysisk helse og sosialt samvær i alle aldre. Klubben står for turneringer og sosiale eventer, et sted også ideelt for nettverksbygging og ferdighetsutvikling. Perfekt for alle aldre og nivåer, her kan du utfordre deg selv og møte nye venner.

Parkison foreningen

Padel er ideelt for personer med Parkinsons sykdom fordi det forbedrer koordinasjon og balanse gjennom mild, men effektiv fysisk aktivitet. Spillets langsomme tempo og dobbeltspill reduserer risikoen for skader, samtidig som det oppmuntrer til sosial interaksjon, som kan være styrkende for mental helse og velvære.

Pensjonist

Flere ganger i uken er en gjeng pensjonister aktive hos PP+. Hva sier pensjonistene? "Padel er perfekt for pensjonister da det er en sport som forbedrer fleksibilitet, styrke og utholdenhet, uten stor belastning på leddene. Spillets sosiale natur fremmer fellesskap og vennskap, og alder er ingen hindring for å delta, noe som gjør det tilgjengelig og engasjerende for alle".

78 år... kjempetrim!

Morten til høyre i bildet sier: "Dette er perfekt trim for meg, alder er ingen hindring. Han oppfordrer alle pensjonister å ta seg en tur ned i hallen".

Hos PP+ får du en kjempeavtale, som også gjør at dette heller ikke blir kostbart. For noen få hundre kroner per måned, kan du spille så mye du vil på dagen.

Moss har landets beste ungdommer.....

Flere av Moss Padelklubb sine spillere bruker PP+ 6-7 dager hver uke i hallen. Flere av landets beste spillere finner du her hos PP+. Vi har både U14, U16, U19 og U21 gull.

Padel er raskt blitt en populær sport blant ungdom på grunn av sin lekne og engasjerende natur. Det er en flott måte for unge mennesker å være aktive, utvikle motoriske ferdigheter og lære viktigheten av teamwork. Spillets dynamiske og raske tempo tiltrekker seg unge spillere som nyter den sosiale atmosfæren og muligheten til å bygge nye vennskap. Padelklubber og skoler introduserer stadig sporten, noe som gir ungdommen tilgang til organisert spill og turneringer, og fremmer en sunn livsstil.

I sommer kan du få muligheten til å trene med bl.a. Norgesmesteren i U14, U16 og U19. Følge med på Moss Kommune sine sider for SOMMERCAMP.

Vi er veldig fornøyde!

New Collection

Tell your campaign through images

Shop now

New Collection

Tell your campaign through images

Shop now