Vi ønsker deg som medlem i

Moss Padelklubb

Du må opprette en konto på matchi.se først, deretter kan du søke opp Moss Padel og melde deg inn

Bli medlem

Samarbeid med Moss Padelklubb

Det er ikke alle som vet eller skjønner forskjellen mellom PP+ (Moss Padel) og Moss Padelklubb, så her skal vi prøve å skrive en enkel forklaring. Moss Padel er vi som driver senteret, og vi er en bedrift.

Moss Padelklubb er den frivillige idrettsorganisasjonen, som bruker våre lokaler til sine arrangement. Et eksempel er Norwegian padel tour. Disse turneringene er det Padelklubben som arrangerer. For å bli medlem i Moss Padelklubb så betaler man en årsavgift, som igjen gir ulike fordeler på klubbens arrangement, samt at du kan delta i disse nasjonale turneringene, klubbmesterskap mm.

Moss Padel og Moss Padelklubb samarbeider tett, i og med at Moss Padel har flere ansatte, og har da mer tid til å kunne bidra til disse ulike arrangementene. Klubben derimot er de som kan søke om statlige og kommunale tilskudd, slik at f.eks barn og unge kan trene og spille mer, for en billigere penge. Jo fler medlemmer klubben har, jo mer tilskudd osv vil de mottaBli medlem - Få fordeler

-10% på alt spill -40% fredager e.18:00 og hele lørdag -25% på racketer, klær og bager -15% på sko -25% på alle medlemsskap PP+ gym 100, - Klubbkveld hver siste fredag i måneden Årlig klubbtur Spille lisensierte turneringeringer KM Mix & Jr. (juni) KM Herrer & Damer (desember) Tilgang på kjøp av klubbantrekk Rabatter hos ulike samarbeidspartnere (Egenandel på aktiviteter og turer)

Kjøp klubbtøy

Vi leverer høykvalitetestøy. Alle inntekter går uavkortet til klubbarbeid. Kan hentes i Proshop hos PP+ (Moss Padel)

699,00 kr
699,00 kr

Arbeidet med klubben gjør er viktig... vi er veldig fornøyde!!